Проследете Вашата Пратка

След като кликнете върху логото на куриерската фирма, въведете номера на товарителницата, който изпратихме  на вашата електронна поща.

 • Поръчка направена в делничен ден до 17:00ч. се изпраща в същия ден, а след 17:00 часа на следващия ден. Ако е неработен, се изпраща в първия работен ден.
 • Поръчка направена в Събота до 11:00 се изпраща на същия ден – Събота.
 • Поръчка направена в почивен ден се изпраща в първия работен ден.
 • В 99.9% от случаите пратките са в офиса на куриера или на адрес още на следващия ден.

 • Ориентировачната цена за доставка до офис на Спиди е около - 3.50 лв., а на Еконт - 5.50лв. Цената за доставка до Вашия адрес е 5лв. за делнични дни. Цената за доставка “до адрес” в съботен ден е с около 2лв. по-скъпа. 

  При изпращането на пратката, вие ще получите номер на товарителницата, като съобщение на електронната си поща /която сте вписали при поръчката/.  В мейла ще има и линк, чрез който можете да проследите местонахождението на пратката, и да видите къде се намира в момента.

  Данните които предоставяте, като телефонният ви номер, вашият адрес и e-mail, ще бъдат използвани само и единствено за обработване на поръчката и няма да бъдат предоставяни на трети лица  /освен куриерската фирма която извършва доставката/

  Всяка изпратена от нас поръчка е с опция Тест/Преглед, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали. Добавяме и 100 дни в които може да върнете продукта, ако той не е удоволетворил вашите очаквания.

  Към всяка поръчка прилагаме електронна фактура, а при желание от ваша страна може да добавим и данъчна фактура, трябва да го заявите/впишете данните, като коментар при поръчката/

  При възникване на въпроси свързани с артикулите, начин на заплащане, доставка… и др. може да се свържете с нас на телефон 089 77 55 396 или на електронна поща:  info@CinarMedical.com