Ликвидация
РАЗПРОДАДЕНО
37,99 лв. 32,99 лв.
-
+


Цветните медицински екипи серия Cinar, се състоят от две части - туника и панталон. Моделът е с уникално удобна кройка, гарант за удобството през целия работен ден.

Платът е изтъкан в най-голямата и реномирана тъкачна фабрика в Турция. Висококачествената комбинация от тъкани е високо устойчива и лесна за поддръжка и не на последно място, така изтъкан плата е по-тънък и подходящ за топлите месеци.

Горната част на комплекта е вталена, с цял ръкав и остро деколте. Туниката има три джоба - два от които са разположени симетрично в долната част и един в горната лява част на който обикновено се печата логото на клиниката, отделението... или имената.

Панталоните са едноцветни и са стандартен модел с права кройка, ластик и връзки. Имат три джоба, два в предната част и един отзад. Панталона е с по-голяма дължина, което позволява корекция спрямо индивидуалният ви ръст. 

Комплектите се предлагат в различни цветни мотиви и са подходящи за облекло в болнични заведения, детски градини, ясли, лаборатории, масажни и козметични салони... и др.

Състав
35% памук
65% полиестер
Инструкция за Експлоатация
Пере се в перална машина на 30* градуса
Да се пере с дрехи в сходни цветове
Глади се от обратната страна
Забранява се машинно сушене
Забранява се химическо чистене

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър