Всяка изпратена от нас поръчка е с опция Тест/Преглед, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали. Плюс добавените от нас 100 дни в които може да върнете продукта, ако той не е удоволетворил вашите очаквания.


1. Плащане при доставка чрез наложен платеж - при получаване на пратката, плащате дължимата сума на куриера.2. Плащане чрез виртуален ПОС терминал - Плащания се извършват с дебитни, кредитни и корпоративни карти, носещи търговска марка Борика/Маестро, Visa и MasterCard, независимо от банката-издател. Сайтът ни ви насочва към платежния екран на БОРИКА.
Платежният екран се намира в 3-D Secure среда на БОРИКА, осигуряваща пълна защита на данните, които вие въвеждате. 
На този екран въвеждате данните от своята карта – вид на картата, номер, срок на валидност и CVV2/СVС2 код;
При карти, изискващи допълнителна 3-D автентикация, се отваря допълнителен екран за въвеждане на съответния код.
Покупката на стоки и услуги в интернет сайт като транзакция е идентична с ползването на картата на ПОС терминал при търговец и за нея важи същата такса.
Независимо от валутата, с която разполагате в сметката, транзакциите се извършват в лева  според актуалния обменен курс, определен от вашата банка. При плащане чрез виртуален ПОС терминал, обработката на данните на вашата карта се извършват само и единствено от сървърите на Борика. CinarMedical.com  не обработва и съхранява детайли относно вашата кредитна карта.3. Плащане по банков път - Преведете стойноста на поръчката в банковата сметка на фирмата:

"ОтМорето 714" ЕООД

BIC - UNCRBGSF

IBAN - BG03 UNCR 7000 1523 0927 55

При получаване на стоката НЕ дължите плащане на куриера.